به منظور بررسی سامانه تحت وب نوبت دهی کلینیک های ویژه و بیمارستان های دانشگاهی استان، جلسه ای توسط کارشناسان فناوری اطلاعات و آمار دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه بررسی سامانه تحت وب نوبت دهی کلینیک های ویژه و بیمارستان های دانشگاهی استان با حضور کارشناسان فناوری اطلاعات و آمار دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه به بررسی نحوه پذیرش متقاضیان توسط وب سایت و سامانه، آسان سازی فضای ظاهری سامانه برای کارکرد آسان توسط متقاضیان، پیشبنی و بررسی خطا های احتمالی  در نوبت دهی سیستمیک و … پرداخته شد.

لازم به ذکر است که این سامانه تحت وب، دارای امکاناتی نظیر:
۱.نوبت دهی آنلاین در وبسایت و تماس تلفنی گویا
۲.نمایش تاریخ و ساعات حضور پزشکان در مراکز درمانی
۳.نمایش کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی و بیمارستان های دانشگاهی استان همدان و مشخص کردن نوع تخصص موجود در مراکز.
۴.ارسال پیامک به متقاضیان توسط سامانه و اعلام ساعت و تاریخ حضور آنان در مراکز درمانی.
۵.کارایی آسان برای کلیه سنین و سطح تحصیلات

این سامانه تحت وب پس از بررسی های نهایی و اعمال تغییرات لازم ، به زودی رو نمایی خواهد شد.