آئین غبارروبی مزار شهدا و تجدید میثاق با آرمانهای بنیانگذارکبیرانقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره )و شهدا با حضور مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع و مسئولین دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، آئین غبار روبی مزار شهدا و تجدید میثاق با آرمانهای بنیانگذارکبیرانقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره ) و شهدا در معیت مهندس شاهرخی استاندار همدان ،مدیر کل بنیاد شهید استان و سایر مدیران و مسئولان ارگانها و نهادها  با حضور مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و مسئولین دانشگاه به مناسبت آغاز دهه فجر فاطمی و تجدید میثاق و دیدار با حضرت آیت الله طه محمدی نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلب اسلامی ایران برگزار شد.

در این مراسم ضمن غبار روبی از مزار شهدای عظیم الشان انقلاب توسط مسئولین و مدیران اجرایی استان همدان، تجدید میثاق با آرمانهای بنیانگذارکبیرانقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره ) انجام شد.