برگزاری تکریم و معارفه مسئول خدمات مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه

مراسم تکریم و معارفه مسئول خدمات مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مراسم تودیع و معارفه مسئول خدمات مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه با حضور آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی و کارکنان ستادی واحد مذکور برگزار شد.

در این مراسم آقایانی ضمن قدردانی از زحمات ایوب عبادی گفت: هر تغییرو جا به جایی درمسئولین یک مجموعه به منزله نقطه ضعف و یا نقطه قوت نمی باشد و اگر به بلوغ فکری رسیده باشیم  بعد از هر تغییر مسیر خود را تا رسیدن به موفقیت ادامه خواهیم داد.

وی در ادامه افزود: تغییر در هر مجموعه ای باعث پیشرفت و مسیر گرفتن به سوی تعالی خواهد بود چرا که هر مسئول با یک ایده جدید و نو برای تکمیل و پیشرفت اقدامات مسئول قبلی میکوشد تا مجموعه را به کمال برساند.

در ادامه ایوب عبادی به بیان تعدادی از اقدامات صورت گرفته در طی تصدی پست مسئولتی خود در مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه پرداخت و ازهمه کارکنان که در این سالها با ایشان همکاری داشتند تشکر و قدردانی کرد.

آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه از خدمات ایوب عبادی در دوران تصدی مسئولیت وی تشکر کرد و طی ابلاغی احسان الوندی  را به عنوان مسئول خدمات دانشگاه منصوب کرد.