معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان از اعطای ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات در سال جاری به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مهندس بهروز رحیمی در مراسم گرامیداشت روز ملی مهندس در دانشگاه با تبریک این روز به کارکنان زحمتکش این عرصه وبه ویژه فعالان معاونت توسعه مدیریت و منابع  اظهار داشت: زحمات و خدماتی که همکاران شریف بنده در بخش های مختلف دفتر فنی و منابع فیزیکی، فناوری اطلاعات، تجهیزات پزشکی و تاسیسات ارائه می دهند بسیار قابل توجه، قابل تکریم و ستایش است.

وی تصریح کرد: با تمام فشارها و تنگناهای مالی که در سال‌های ۹۶ و ۹۷ بر منابع مالی حاکم شده بود با همت و همراهی همه همراهان دلسوز و متعهد در تمامی سطوح دانشگاه به نحوی مدیریت شد که حتی یکی از پروژه‌های عمرانی و توسعه ای دانشگاه تعطیل نشد و تمامی پروژه های بهداشتی، درمانی و آموزشی مطابق جدول زمانبندی یا به اتمام رسید و یا در حال اتمام است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: در چنین شرایطی پرداخت منظم حقوق و مزایای پرسنل اعم از اعضای هیئت علمی و کارکنان شریف دانشگاه در تمامی رده های خدمتی و همچنین پرداخت منظم و مستمر کارانه های بیمارستانی پزشکان و پرستاران و کادر درمانی و اداری از مهمترین نتایج کار تیمی و گروهی در سطح دانشگاه می باشد.

ایشان تصریح کرد: تمامی تلاش های معاونت توسعه در این مدت بر این استراتژی بوده است که بتوانیم با ایجاد روحیه کار تیمی و امیدمدیریت آرامش را در دانشگاه نهادینه کنیم “کاری با حضور همه و برای همه”

وی با اشاره به اهمیت پرداخت مطالبات بازنشستگان عنوان کرد: یکی از دغدغه ها و برنامه های دانشگاه پرداخت منظم مطالبات بازنشسته گان محترم در سطح دانشگاه است.

مهندس رحیمی بیان کرد: تجهیز و راه اندازی بیمارستان آیت‌ اله بهاری با کیفیتی بسیار بالا با مدیریت منابع و صرف هزینه‌های درست و در زمان مناسب انجام شد و این یکی دیگر از اقدامات شاخص این واحد بود که با همراهی همکاران در شرایط سخت به نحو احسنت انجام شد.

توجه به حوزه رفاهی کارکنان اعم ز بیمه تکمیلی کارکنان، پرداخت تسهیلات بانکی به همکاران در قالب های مختلف، اعزام ۶۰۰ نفر از همکاران به همراه خانواده های محترمشان به مشهد مقدس، اعزام ایثارگران عزیز به عتبات عالیات، برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان و دانشجویان در مناسبت های گوناگون، اجرای برنامه های مختلف فرهنگی به مناسبت های فصلی از دیگر اقدامات چشمگیر حوزه رفاهی دانشگاه بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همچنین از اجرای برخی دستورالعمل‌ها و آیین نامه هایی که باعث افزایش دریافتی کارکنان در سال ۹۷ بوده است خبر داد.

وی در پایان بر رویکرد کار تیمی و مشارکتی ریاست محترم دانشگاه تاکید کرده و گفت: دکتر موسوی بهار مدیری بسیاراخلاقمدار است که با صداقت تمام، دغدغه ای جز رشد و توسعه حوزه های مختلف بهداشت درمان و آموزش استان ندارد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>