نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی:

پیمانکار بیمارستان اکباتان عزم خود را برای اتمام پروژه جزم کند/تکمیل بیمارستان اکباتان نیازمند ۸۰ میلیارد تومان

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که پیمانکار بیمارستان ۲۲۰ تخت خوابی اکباتان باید عزم خود را برای اتمام پروژه جزم کند.

دکتر حمید رضا حاجی بابایی در بازدید از بیمارستان اکباتان  گفتگو با خبرنگار وب دا در همدان اظهار کرد: بیمارستان اکباتان در سال ۸۷ کلنگ‌زنی شده است و بعد از چند سال توقف از دو سال پیش مجددا فعال شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۶۰ میلیارد تومان در پروژه بیمارستان اکباتان هزینه شده است، اظهار کرد: به دلیل تحریم و گرانی‌های سالهای اخیر این پروژه هم‌اکنون نیازمند ۸۰ میلیارد تومان است تا تکمیل شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: لازم است در سال آینده با پیمانکار قراداد بسته شود و اعتبارات مورد نیاز در اختیار پیمانکار قرار گبرد و وی متعهد شود تا دهه فجرسال ۹۸ این پروژه را تحویل دهد.

وی با اشاره به اینکه پیمانکار به دلیل مشکلات جسمانی و بیماری در جلسه امروز حضور نداشت، گفت: مقرر شد افرادی که از طرف پیمانکار در این جلسه حضور داشتند اطلاعات را به وی منتقل کنند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی یادآور شد این پروژه هم‌اکنون در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته است و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز به خوبی برای تسریع در این پروژه وارد شده و امید می‌رود برنامه‌ریزی لازم در این خصوص انجام شود و اگر پیمانکار توان انجام کار را داشته باشد این بیمارستان تا پایان دهه فجر سال آینده بهره‌برداری شود.

وی خاطر‌نشان کرد که  این پروژه از نظر تامین اعتبارات مشکلی ندارد و  فقط پیمانکار باید عزم خود را برای اتمام کار جذب کند.

رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، معاون درمان دانشگاه، مدیر دفتر فنی و منابع فیزیکی دانشگاه و مدیر روابط عمومی دانشگاه در بازدید از بیمارستان ۲۷۲  تختخوابی اکباتان همدان با وسعت ۲۸ هزار مترمربع که از سال ۸۷ کلنگ زنی شده است،  دکتر حاجی بابایی را همراهی کردند.

رییس دانشگاه و مسئولان پروژه نیز در حاشیه این بازدید توضیحاتی در خصوص مشخصات پروژه، معماری بنا، قراردادها، مشخصات فنی پروژه، وضعیت نیروی انسانی، مهمترین ماشین آلات و امکانات و اسناد مالی بیان کردند.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>