بازدید و سرکشی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه‌های شبکه بهداشت و درمان رزن

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه‌های شبکه بهداشت و درمان رزن بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مهندس رحیمی و هیات همراه با حضور در شهرستان رزن ضمن تبریک سال نو از زحمات همه کارکنان شاغل در شبکه بهداشت و درمان رزن قدردانی کردند و  از خانه‌های مسکونی تازه‌ساز پزشکان، ساختمان سی تی اسکن خیرساز واحدهای اورژانس، واحد دیالیز و بخشهای بستری و مراقبتهای ویژه بیمارستان ولیعصر (عج) رزن بازدید نمودند.

وی همچنین از بیماران بیمارستان وایعصر (عج) رزن عیادت کرد و برای آنان آرزوی سلامتی نمود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه از پروژه بیمارستان ۱۵۰ تخت خوابی در حال ساخت شهرستان رزن بازدید کرد و از روند اجرای پروژه ابراز رضایت نمود.

وی ضمن بازدید پروژه خیرساز دیالیز ابراز امیدواری کرد که این پروژه در ماههای آینده راه‌اندازی شود.

مهندس رحیمی در حاشیه بازدیدها با تشکر از اقدامات پیشگیرانه واحدهای تابعه دانشگاه برای کاهش آسیبهای ناشی از وقوع سیل اظهار کرد: با توجه به لایروبی تمام جداول و دیگر اقدامات کنترل آسیبی در واحدهای مختلف دانشگاه وجود نداشت.

وی همچنین با حضور در مرکز همایشهای دانشگاه سال جدید را به کارکنان این حوزه تبریک گفت و برای آنان سالی توأم با موفقیت از درگاه خداوند متعال مسئلت کرد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>