در مدیریت فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه انجام شد:

برگزاری جلسه بررسی سامانه نوبت دهی مراکز بهداشت و درمانی دانشگاهی استان
جلسه بررسی سامانه نوبت دهی مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاهی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه بررسی سامانه نوبت دهی مراکز بهداشت و درمانی دانشگاهی استان برای کلیه مراکز بهداشتی درمانی در یک سامانه به روش تجمیعی با حضورمعاون مدیریت اطلاعات،ارتباطات و آمار، مسئول اقتصاد درمان و کارشناسان مربوطه از ستاد اداری دانشگاه و بیمارستان فوق تخصصی قلب و عروق فرشچیان برگزار شد.

در راستای اجرای نظام ارجاع الکترونیک و با توجه به لزوم استقرار سامانه نوبت دهی در مراکز سطح ۲ و ۳ مطابق با استاندارهای وزارت متبوع و به طور متمرکز و یکپارچه، دانشگاه های علوم پزشکی سطح کشور موظف به ایجاد و راه اندازی سامانه نوبت دهی شده اند که دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان در این خصوص اولین جلسه از جلسات دموی شرکت های ارائه دهنده سامانه نوبت دهی را برگزار کرد که پس از بررسی و تایید،سامانه مذکور در دانشگاه اجرا و به بهره برداری خواهد رسید.

در این جلسه قابلیت های سامانه نوبت دهی باتوجه به دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اجرای نظام ارجاع، نیازهای مراکز مورد بررسی قرار گرفت.