در نشست مسئولان دانشگاه ابن سینا با نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی مطرح شد

تلاش برای تجهیز و افتتاح بیمارستان جدید تویسرکان در هفته دولت

نشست مشترک رییس دانشگاه با نماینده مردم شهرستان تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با موضوع بیمارستان جدید و در حال احداث شهرستان تویسرکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، این نشست با حضور دکتر سید حبیب اله موسوی‌بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا، دکتر مفتح نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی، مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر جلیلی معاون درمان دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت و درمان تویسرکان و مهندس طاهری مدیر دفتر فنی دانشگاه انجام شود.

دکتر موسوی‌بهار با ارائه گزارشی از فعالیت دانشگاه در ایام تعطیلات نوروز اظهار کرد: خدمات درمانی شبانه‌روزی در همه شهرستانهای استان تقویت شد.

وی با بیان اینکه امسال چندین بیمارستان باید تجهیز و راه‌اندازی شود، ابراز امیدواری کرد که بیمارستان جدید تویسرکان در هفته دولت و تا اوایل شهریور تجهیز و افتتاح شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با اشاره به وجود مشکل کمبود فضای اورژانس در اغلب بیمارستانها اظهار کرد که باید برای کاهش مراجعات غیرضروری مردم به اورژانس برنامه‌ریزی شود به طور مثال از کلینیکهای ویژه استفاده شود زیرا بیماران اورژانسی به خدمات اورژانس نیاز دارند.

وی اظهار کرد: نگهداری بخشی از بیمارستان قبلی شهرستان تویسرکان تحت عنوان بخش غیر فوریتی انجام شود به طوری‌ که اورژانس، کلینیک، درمانگاه شبانه‌روزی و بخشهایی مانند اعصاب و روان که مستقل می‌توانندعمل کنند، بعد از کار کارشناسی نگهداری شوند.

وی با اشاره به مواردی در خصوص جانمایی پانسیون پزشکان گفت: آمادگی برای کلنگ زنی ۱۲ واحد پانسیون پزشکان در سوم خردادماه وجود دارد و در یک ماه آینده بررسی‌های لازم در خصوص فضاسازی مناسب صورت می‌گیرد.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: فهرستی از تجهیرات مورد نیاز بیمارستان در روزهای آینده در اختیار قرار می‌گیرد تا در گفتگو با هیات امنا و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص زمان بندی و تحویل این موارد گفتگو شود.

دکتر مفتح  تاکید کرد که باید در خصوص امکان استخدام کارکنان مورد نیاز بیمارستان جدید شهرستان تویسرکان مکاتبات لازم از طریق معاونت درمان انجام شود.

وی با بررسی موضوع اضافه شدن فضای فیزیکی اورژانس، خاطر‌نشان کرد که پیشنهادهای مورد نظر در خصوص برخی موضوعات ازجمله در یک طبقه نبودن واحد زایمان و اتاق عمل و در نظر گرفتن آسانسور چهارم به مسئولان وزارتی وزارت بهداشت ارائه می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خلاصه کارهای حوزه توسعه در مورد بیمارستان جدید تویسرکان را مطرح و اعلام کرد که هیچ گونه نگرانی در خصوص تجهیرات چهارگانه بیمارستان شامل آزمایشگاه، رختشورخانه، آشپزخانه و سی اس آر وجود ندارد.

معاون درمان دانشگاه نیز اظهار کرد: تا سال ۱۴۰۴ تعداد تختهای شهرستان تویسرکان باید به ۲۰۵ تخت برسد گفت هم اکنون این شهرستان دارای ۱۲۵ تخت فعال است.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>