برگزاری کمیته آزمون استخدامی شرکتی(در قالب خرید خدمت) اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی

کمیته آزمون استخدامی در رسته شغلی اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی در قالب خرید خدمت(شرکتی) در دفتر مدیریت منابع انسانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، کمیته آزمون استخدامی نیروی های اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی در قالب خرید خدمت(شرکتی) فوریت های پزشکی برای شهرستان های ملایر، تویسرکان و زرن با حضور مدیران منابع انسانی، گزینش، فناوری اطلاعات و آمار، امور رفاهی و پشتیبانی، برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد، بازرسی، مالی، اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی و حراست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه به بررسی برگزاری آزمون و تعداد نیروهای مورد نیاز در رسته شغلی اورژانس پیش بیمارستانی و  فوریت های پزشکی در شهرستان های یاد شده  پرداخته شد و نظرات کارشناسی در این زمینه عنوان گردید.

لازم به ذکر است کارت ورود به جلسه آزمون مذکور، چهارشنبه مورخ  ۹۸/۲/۱۱  توزیع می شود و زمان برگزاری آن جمعه مورخ ۹۸/۲/۱۳  خواهد بود.