در مدیریت فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه برگزار شد:

برگزاری اولین دوره بازآموزی “weekend talk” برای کارکنان مدیریت فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه

اولین دوره بازآموزی ” weekend talk ” برای کارکنان مدیریت فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه به مدرسی مهندس بگلرخانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دوره بازآموزی ” weekend talk ” برای کارکنان مدیریت فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه به مدرسی مهندس بگلرخانی برگزار شد.

در این دوره مهندس بگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات،ارتباطات و آمار دانشگاه  ضمن تشریح مفاهیم هک اخلاق گرا به بررسی وضعیت انفورماتیک دانشگاه درزمینه امنیت رایانه ای پرداخت.

وی درانتها از طریق بحث گروهی، چالش‌های مربوط به استقرار و تامین امنیت در زیرساخت های فناوری اطلاعات را مورد بحث و بررسی قرار داد و مقرر شد استانداردهای مربوطه برای  بهره برداری بهتر در اختیارپرسنل و کارشناسان فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه  قرار گیرد.