معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه:

مجموعه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه حتی یک روز هم بدون برنامه نبوده است

مهندس بهروز رحیمی با بیان اینکه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه حتی یک روز هم بدون برنامه نبوده‌است گفت: با اقدامات تیمی و عملکرد‌های گروهی، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه حتی یک روز هم بدون برنامه به جلو حرکت نکرده‌است و همواره با امید و همدلی همه کارکنان این حوزه توانسته‌ایم از معبر‌ها عبور کنیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه مدیریت منابع و مصارف دانشگاه و شورای مدیران بیمارستان‌های دانشگاهی استان با حضور مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیران حوزه معاونت توسعه، مدیران بیمارستان‌های دانشگاهی استان همدان و کارشناسان مربوطه برگزار شد.

مهندس بهروز رحیمی ضمن تاکید بر اصلاح برخی از فرآیند‌ها در دانشگاه بیان کرد: اصلاح برخی از فرآیند‌ها در دانشگاه باید صورت گیرد تا سیر صعودی در موفقیت‌ها محقق شود زیرا هر تغییر صحیح باعث پیشرفت و پیشگیری از اشتباهات در آینده خواهد شد.

وی افزود: کنترل ومدیریت هزینه‌ها از جمله در زمینه حامل‌های انرژی یکی از راهکارهای مناسب برای جلوگیری از هدر رفت منابع و مصارف خواهد بود که در صورت عدم مدیریت صحیح، هزینه‌های سنگینی را بر دانشگاه تحمیل خواهد کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بیان کرد: مدیران موفق مدیرانی هستند که بازدید‌های دوره‌ای و مستمری را از حوزه‌های خود دارند و این امر منتج به دلگرمی کارکنان و از سوی دیگر باعث رفع اشکالات و موانع موجود خواهد شد که مدیران بیمارستان‌ها باید به این مهم توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی خطاب به مدیران بیمارستان‌ها با تأ کید بر لزوم تدوین گزارش‌های تحلیلی از حوزه‌های خود بیان کرد: مدیران بیمارستان‌ها باید تهیه و تدوین گزارش‌های تحلیلی از منابع مالی، بودجه ای و… به شکل آماری را در دستور کار داشته باشند و در بازه زمانی خاص، اطلاعات و داده‌های خود را بروزرسانی کنند زیرا این اقدام در راستای مدیریت دانش، تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری به‌موقع، نقش بسزایی ایفا می‌کند.

مهندس رحیمی همچنین اظهار داشت: تصیمات هیجانی و بدون فکر، آفت هر مدیریتی خواهد بود و مدیران توانمند باید با مشورت گرفتن از کارشناسان خود و همچنین حفظ کیان و منافع کارکنان تصمیمات کلیدی و منطقی خود را اتخاذ کنند تا هیچ تنش و بدبینی در سیستم ایجاد نشود.

وی ادامه داد: شفافیت مالی و اداری در تمامی حوزه‌ها باید در دستور کار مدیران بیمارستان‌ها قرار گیرد و انضباط مالی یکی از ارکان اصلی موفقیت در عملکرد مدیران خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پایان افزود: مدیری که شفافیت کاری را در تمامی حوزه‌های خود با مدارک مستدل و قابل استناد طبقه‌بندی کند، قطعا گامی به سوی موفقیت در عملکرد خود برداشته‌است.