بازدیدفرماندارهمدان همراه بامعاون توسعه دانشگاه از پروژه بیمارستان اکباتان

مخفی فرماندار همدان ضمن حضور در بخش های اتاق عمل ، موتورخانه، رادیولوژی و.... مرکز از نزدیک میزان پیشرفت پروژه را مورد رصد و بررسی قرار داد و بیان داشت: تمام تلاش خود را برای تسهیل فرآیندها و همراه سازی همه ی دستگاه های اجرایی همدان ،جهت کمک در حل چالش های پیش روی افتتاح پروژه به کار خواهیم بست.

اختتامیه دوره توانمندسازی مدیران بیمارستان های غرب کشور
به میزبانی همدان برگزار شد

اختتامیه دوره توانمندسازی مدیران بیمارستان های غرب کشور

برنامه ملی توانمندسازی مدیران بیمارستان‌های دانشگاههای علوم پزشکی قطب 3 به همت مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری معاون توسعه دانشگاه و با همکاری موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت در هتل باباطاهر همدان برگزار شد.

نشست بررسی آخرین وضعیت طرح اصالت‌سنجی دارو و تجهیزات پزشکی در سالن جلسات همایش های دانشگاه  برگزار شد.

نشست بررسی آخرین وضعیت طرح اصالت‌سنجی دارو و تجهیزات پزشکی در سالن جلسات همایش های دانشگاه برگزار شد.

مهندس کوکائیان مدیر آماروفناوری اطلاعات دانشگاه خبرداد:حق بهره‌برداری (لایسنس) سامانه تارا جهت بروزرسانی خودکار قیمت‌ها و تعهدات بیمه‌ای در HIS بیمارستان‌ها، بصورت یکپارچه و توسط معاونت توسعه خریداری و قابل استفاده توسط مراکز می‌باشد