آزمون استخدام شرکتی دانشگاه علوم پزشکی همدان باحضور بیش از3500داوطلب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه صبح جمعه ۱۹ اسفندماه،دکتر یوسفی معاون توسعه به همراه مهندس شیرین دخت مدیر منابع انسانی و دکتر عبدی مدیر پشتیبانی رفاهی با حضور در محل برگزاری آزمون استخدامی جذب کارکنان شرکتی دانشگاه، ضمن عرض خداقوت به عوامل اجرایی از نزدیک در جریان روند برگزاری آزمون،کیفیت سوالات و استانداردهای آزمون قرار گرفتند.

دوومیدانی کاران دانشگاه در مسابقات آسیایی خوش درخشیدند

این برای نخستین بار است که با حمایت معاونت توسعه دانشگاه و پیگیری مدیریت تربیت‌بدنی تیمی قدرتمند از دانشگاه علوم پزشکی همدان در مسابقات آسیایی حاضرشده و این چنین افتخار آفرینی می‌کند که خود گویای ظهور فصل تازه‌ای در ورزش کارکنان و افزایش روحیه نشاط و سلامتی در بدنه همکاران دانشگاه علوم پزشکی است‌.

نشست بهمن ماه شورای مدیران معاونت توسعه به ریاست دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی دانشگاه برگزارشد

دکتر یوسفی ضمن قدردانی از تلاش ها و مجاهدت های مدیران توسعه از جمله درحوزه تجمیع حساب های بانکی دانشگاه در بانک مرکزی درراستای شفافیت ومصوبه مجلس شورای اسلامی، تکمیل و پیشرفت پروژه های عمرانی، صدور احکام تبدیل وضعیت ایثارگران ،بیمه تکمیلی نیروهای شرکتی در قالب اقساط ماهیانه به عنوان نخستین دانشگاه،برگزاری چندین آزمون استخدامی و دوره توجیهی بدو خدمت،ایجاد بسترهای جدید درسامانه های فناوری اطلاعات،افزایش انضباط مالی در حوزه بودجه،برگزاری دوره آمورشی ویژه مدیران بیمارستان های غرب کشور ،کسب رتبه ی برتر دربین دستگاه های اجرایی و... اقدامات شاخص وفاخر درحوزه مدیریت های معاونت توسعه بر شمردند

قدردانی شورای شهر مهاجران از شبانه روزی شدن درمانگاه این شهر
نشست اعضای شورای شهر مهاجران با دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت ،منابع وبرنامه ریزی دانشگاه برگزار شد.

قدردانی شورای شهر مهاجران از شبانه روزی شدن درمانگاه این شهر

این نشست با حضور دکتر یوسفی معاون توسعه دانشگاه ،دکتر جوزی معاون اجرایی معاونت بهداشتی و اعضای شورای شهر مهاجران در سالن جلسات معاونت توسعه برگزارشد.